2013. március 16., szombat

Blogajánló

Kedves barátnőm, Kriszti,blogját szeretném figyelmetekbe ajánlani,fejlesztő és kreatív anyagokat lehet itt találni és letölteni!Köszönjük Kriszti a sok ötletet!
Kriszti blogja.
Néhány folyóirat a sok közül

8 megjegyzés:

 1. Hű, köszönöm Emerencia az ajánlást! Ez a legjobb, hiszen ha a barátnőd, akkor sok jó dolog lehet....úgyhogy MEGYEK! Minden szépet neked!

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Én is sok oldalon szembesültem ilyennel...Azt gondolom,hogy ez nem a Te hibád Emerencia!Ezért ha kellemetlenül érintene,ne legyen így:))Mindenki maga dönti el,hogy mennyire vállalja őszintén a blogos életét!Egyébként teljesen egyetértek Ovi Varázzsal,de szerintem ez a megjegyzés az illetőt érintené...
  Remélem nem bántottam meg senkit,nem állt szándékomban,csak szeretek őszinte lenni:)

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Igazán sajnálom lányok,hogy így látjátok a dolgokat:(
  Elmesélem az ovonői karrierem kezdetét, nem volt számítógépem, nem is beszélek a nett használatáról,délelőtt oviban, délután főiskolán, fizetésem nagyon kevés összeg volt, nagyon ritkán vásárolhattam magamnak fejlesztő meg kreatív könyveket, be-be mentem a könyvesboltokba végignéztem a sok jó könyvet,így loptam az ötleteket:(
  Megvásároltuk a számítógépet, persze már nett-ünk is volt, csak béna voltam ebben a világban, egy anyuka ajánlotta a Multiply oldalt,hát persze , nagyon nehéz volt az elején, nem tudtam, hogy mi is az a mappa:),itt találtam Krisztire, élőben sosem találkoztunk, csak írtunk egymásnak, bármit kérdeztem tőle ,mindig válaszolt, próbált segíteni, segítségével haladóvá váltam. Nem hallottam a CanadaHun-ról, Picasáról stb.-ről.Azonban nála nagyon sok hasznos dolgot találtam, ügyesebb ovonénivé váltam :)
  Az én véleményem, ha egy folyoírat több helyen található az csak segítséget nyújt másnak. Ha egy szelet kenyeret adunk egy koldusnak, nem kell kihirdetnünk.Ezt mondja Isten igéje, „ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb”.
  Általában megszokom jelölni a forrást, Kriszti nagyon sok anyagot szók feltölteni, nagyon nehéz lenne mindegyiknek megadni a forrást,én is szoktam szkennelni anyagogat és közzé tenni, kezdőként így néztek ki az oldalak:http://ghhgk.multiply.com/photos/album/44/44#photo=1, az első oldalra a nevem volt felírva, így volt beszkennelve, a Picasán több helyen rábukkantam , véletlenül, nem szomorkodtam ,hogy más is közzétette, sőt örvendtem:) Ovivarázs biztosan a te munkádat töltötte le? Szerintem megköszönte volna a Canadán.
  Senkit nem akarok megbántani, remélem továbbá is látogatni fogjuk egymást,puszi mindenkinek!

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...