2013. április 28., vasárnap

Orgonavirág

Orgonás szép vasárnapot kívánok!


Érzem az illatát!

13 megjegyzés:

 1. Annyira szeretem én is az orgonát és vele együtt az illatát!!!:))) A facebookon én is nemrég ilyent tettem ki és szinte ugyanezt írtam hozzá!!!:))) Milyen sok mindenben hasonlítunk egymásra!!!:)))
  Köszönöm a képeket a zenei aláfestést és a végére el is fogyott a kávém!!!:)))
  Nagyon szép vasárnapot kívánok és sokszor puszillak!!!:)))

  VálaszTörlés
 2. Én is annyira szeretem!!! Gyönyörű képek! Viszem magammal útravalónak"!!!! Megyünk egy kis kirándulásra a gyerekekkel...
  Szép vasárnapot!

  VálaszTörlés
 3. Csodaszépek, az egyik barátnőm kedvenc virága az orgona:)

  VálaszTörlés
 4. Én is nagyon szeretem az illatát! Milyen jó lehet most annak, akinek a kertjében nyílik az orgona! Sajnos én a piacon jutok hozzá.

  VálaszTörlés
 5. Csodálatosan szépek és valóban szinte érzem én is a finom illatát. Ha orgona akkor már jön a ballagás és az anyáknapja!

  VálaszTörlés
 6. Arra gondoltam, hogy elviszem magammal a szép képeket a felvétellel, zenével együtt. Úgy hiszem mindenki örül neki majd az oviban . Tudtam, hogy meg kell ma látogatnom Téged! Éreztem :)
  Köszönök mindent!

  VálaszTörlés
 7. Már este van,mikor ide jutok,de remélem szép volt a Te napod is!! Ma délután hazafelé jövet 2 nagy csokor orgonát szedtünk a kis-nagy fiammal:))))Imádom az orgona illatát és nézni is gyönyörűség!!!Köszönöm a szépséges képeket:)Puszi!Szép,orgona illatos hetet kívánok!

  VálaszTörlés
 8. Mennyi szép kép! Valóban szinte érezni az illatukat! Én ma kaptam Lányomtól egy kis csokor orgonát, rövidke szárral szedve, de annál több szeretettel:-)

  VálaszTörlés
 9. Drága Emerencia!!!:))) Most jutott eszembe, hogy VASÁRNAP VOLT A SZÜLETÉSNAPOD!!!:))) ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG ERŐBEN, EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN!!!:)))Hatalmas nagy virtuális orgona csokrot küldök neked, sok-sok puszival és nagy-nagy szeretettel!!!:)))

  VálaszTörlés
 10. Máris ölelem a hatalmas csokrot, illatában álmodozom, Köszönöm!

  VálaszTörlés
 11. Még egy Szülinapi ajándék vár!!! Kukkants be hozzám :)))!!!

  VálaszTörlés
 12. Drága Emerencia!
  Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánom, hogy legyél nagyon boldog az életben! Milyen jó, hogy vannak nálunk figyelmesebbek! Ovi Varázs hívta fel a figyelmem! Remélem, hogy a családod körében nagyon szép napod volt és legyen mindig olyan szép a napod kedves Emerencia! Puszillak!
  BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...