2013. szeptember 4., szerda

Kutyusos buli

Lányom betöltötte 10-ik életévét (hihetetlen, repülnek az évek) , az utolsó időben nagyon megszerette a kutyákat, egyet örökbe is fogadott, aki persze nagyi udvarára került.Közösen elhatároztuk, hogy kutyusos bulit szervezünk, amely  nagy sikert aratott! Jöjjenek a képek!!!
                                                                   kutyás ajtó koszorú



Hankkának  megköszönjük a szép csipkepapírkákat:)
Itt is felhasználtuk a csipkepapírt
Barátnőm készített szégy kutya kisasszonyt, a célba dobásnak meg fényképezésre használtuk
saját invenció
már megint Évának megszeretném köszönni a Bounty receptet, tudom, hogy nem hasonlítanak a szépségben, azonban nagyon hamar elfogyott, nagyon fincsi volt:)
kolbászos kutyák , most látom, hogy orr nélkül vannak:)))
a torta az meglepetés volt, az örökbefogadott kutya képe került a tetejére:), a kép nagyon gyenge minőségű:(

cukorka lufik is készültek:)
Nagyon sok kutyás poszter felkerült a falra:)
Itt van a szép nagylányunk, Isten éltessen sokáig kicsikém!!!




15 megjegyzés:

  1. Isten éltesse a lányodat, nagyra nőjjön:) Te aztán nagyon kreatív anyuka vagy, le a kalappal előtted:) Sütik, dekoráció minden nagyon szép és eredeti:) Én is szeretem a kutyusokat, nálunk egy magyar vizsla és egy keverék van a családban, édesanyáméknál:)

    VálaszTörlés
  2. Csoda kedves, kreatív dolgokat készítettetek:)

    Isten éltesse Lánykádat, minden jót kívánok! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon boldog szülinapot kívánok a lányodnak!!!!Isten Éltesse Sokáig!Neked pedig gratulálok,nagyon kreatív és nagyszerű dekorációkat készítettél!:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Belli, Isten éltessen benneteket is!Örvendek, hogy tetszik a dekó:)

    VálaszTörlés
  5. Isten éltesse lánykádat sokáig erőben, egészségben, nagyon boldog szülinapot kívánok szeretettel! :) Örülök, hogy egy nagyon picit én is hozzájárultam a bulihoz, amit egyébként rendkívül ötletesen szerveztetek és kiviteleztetek, gratulálok hozzá! :) És hát ezekből a kutyacsontokból elrágcsálnék néhányat szívesen! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Hankka! Naponta többször is eszembe jutsz, a legtöbb időt a konyhában töltöm, ott teremnek a kedves ajándékaid, még egyszer nagyon szépen megköszönöm, nagyon jó látni őket, meg tudni, hogy szeretettel küldted!

    VálaszTörlés
  7. Isten éltesse "nagy" lánykádat sokáig!!!:)))
    Szuper buli, szuper ötletekkel!!!:)))
    Nekünk is van egy örökbefogadott kutyusunk és plusz kettő!!!:))) Tehát nem kérdés, hogy tetszik-e!;) Bár, mi már a 19.-et ünnepeltük csütörtökön, készült kutyusos fotó is!:)
    Szép hétvégét Nektek!!!:)))

    VálaszTörlés
  8. Jaj így kicsit lekésve befutok én is!!! Isten Éltesse a Szépségedet!!! Valóban nagylány már és ez a buli...bulis finomságok...ötletek...az ember kedvet kap csinálni!!!
    Legyen minden napotok ilyen szép!!!
    Pusz

    VálaszTörlés
  9. Köszönjük Flóra, viszont kívánjuk nektek is!

    VálaszTörlés
  10. zseniális vagy Emerencia! fantasztikus ötletek egytől egyig! Ne haragudj, hogy csak most írok, de most jutottam ide....Nagyon-nagyon tetszik a tematikus szülinap, biztos nagyon jól érezték magukat a gyerkőcök is. A kislányoknak utólag is sok-sok boldog szülinapot kívánok! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...