2014. szeptember 24., szerda

Ez már a valódi ősz

   Az életben a legjobb dolgokért nem kell fizetni - vagy legalábbis nem sokat. Gyönyörködni a naplementében, virágot szedni a mezőn, majd a csokorral meglepni kedvesünket, csodálni az őszi falevelek színgazdaságát, feltöltődni az istentiszteleten, kéz a kézben sétálni egyet, vagy egyszerűen csak ücsörögni a verandán és tücsökzenét hallgatni - nem kerül semmibe. Együtt nekilátni egy doboz fagyinak, megrendelni a kedvenc pizzánkat, úszni egy nagyot, vagy megnézni egy remek filmet - valójában alig kerül valamibe.

 ... vagy megvarrni az idéni textil tököket...






Vidám őszi napot kívánok!

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű, szép dolgokat alkottál!:) Ehhez azért nem csak kézügyesség, fantázia is kell. Neked pedig mindkettő nagyon meg van!:)

    VálaszTörlés
  2. Szép gondolat ! De jó is lenne ha az örök elégedetlenek is olvasnák soraidat! Nagyon szép dekorációt alkottál , az a kis süni nagyon aranyos ! Bájosak vagytok a lányoddal szép kép!

    VálaszTörlés
  3. Csak úgy világítanak a szép kis őszi tököcskék a kosaradban. Szeretem az őszt! / is/ Gyönyörködni a gazdagságában, szépségében, tanítgatni az unokákkal mi is történik valójában a természetben. :)
    Nagyon kedves kis őszi kép rólatok, amit feltettél! Ragyogtok az őszben!
    Neked is kellemes őszi napokat kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon cukik a tököcskék, szép dekorációt alkottál belőlük.

    VálaszTörlés
  5. Bölcs gondolat, én is mindig ezt mondom. (Vagy legalább is hasonlót.) Nagyon jók a tököcskék, az őszi kép rólatok pedig egyenesen szuper. Vidám őszi napokat nektek is! :))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...