2013. július 23., kedd

Éva

A Takarékos konyha szerkesztője, azaz Éva nagyon nagy kedvességgel rendelkezik, egy régebbi bejegyzésemnél , megígérte, hogy gyűjteni fogja a szalvétákat, majd nekünk fogja postázni:) Ez meg is történt, tegnap megérkezett az ajándék, lányom meglepetésére többet is tartalmazott a boríték. Nagyon kellemesé tetted a napunkat Éva, óriás meglepetés volt, gyönyörűek a szalvéták, millió köszönet!8 megjegyzés:

 1. De szépek:)
  a kisebbik lányom szalvéta gyűjteménye megvan a mai napig is, pont a múltkor lapoztam át, kerestem alkalmas szalvétát 'dekopázs' díszítéshez.

  VálaszTörlés
 2. Frumoasa colectie isi poaten adauga la ceea ce are deja.
  Sevetelul rosu u bulinute albe e suuuper!

  Vad ca cioco ocupa un loc central.:))Bine face!:))
  Sa aveti o zi faina!

  VálaszTörlés
 3. :) Éppen tegnap rendszereztem én is a gyűjteményt- van-e értelme folytatni, 500-at meghaladta, s fogalmam nincs hova tovább.
  Szépek , kedvesek, akárcsak a gesztus.
  Üdv.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem kedves dolog gyűjtögetni...én sajnálnám felhasználni. D:))
  Nagyon kedves Éva!
  Minden jót Emerencia!

  VálaszTörlés
 5. Szép ajándék, gratulálok hozzá! A szalvétával kapcsolatban nagyon szép játékot lehetne indítani, most ahogy így belegondolok. Meglephetnénk egymást 4 - 5 különböző színű, mintájú szalvétával amit az étekek fotózásánál nagyon ügyesen fel lehetne használni :) A postaköltség sem lenne sok, mert a szalvéta könnyű.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon örülök hogy meglepetést tudtam nektek szerezni! Ahogy írtam neked továbbra is gyűjtögetem és ha több összegyűlik elküldöm!

  VálaszTörlés
 7. Szalvetagyujto vagy??? Nem is tudtam...Mi is a hugom,kislanyom ,en...Van vagy 1700 on folul...Beszelunk es csereberelhetunk,ha van cserere valod.:)

  VálaszTörlés
 8. Megbeszeljuk a szalvetakat.;)

  Szep napot.:)

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...