2013. július 23., kedd

Éva

A Takarékos konyha szerkesztője, azaz Éva nagyon nagy kedvességgel rendelkezik, egy régebbi bejegyzésemnél , megígérte, hogy gyűjteni fogja a szalvétákat, majd nekünk fogja postázni:) Ez meg is történt, tegnap megérkezett az ajándék, lányom meglepetésére többet is tartalmazott a boríték. Nagyon kellemesé tetted a napunkat Éva, óriás meglepetés volt, gyönyörűek a szalvéták, millió köszönet!



















8 megjegyzés:

  1. De szépek:)
    a kisebbik lányom szalvéta gyűjteménye megvan a mai napig is, pont a múltkor lapoztam át, kerestem alkalmas szalvétát 'dekopázs' díszítéshez.

    VálaszTörlés
  2. Frumoasa colectie isi poaten adauga la ceea ce are deja.
    Sevetelul rosu u bulinute albe e suuuper!

    Vad ca cioco ocupa un loc central.:))Bine face!:))
    Sa aveti o zi faina!

    VálaszTörlés
  3. :) Éppen tegnap rendszereztem én is a gyűjteményt- van-e értelme folytatni, 500-at meghaladta, s fogalmam nincs hova tovább.
    Szépek , kedvesek, akárcsak a gesztus.
    Üdv.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem kedves dolog gyűjtögetni...én sajnálnám felhasználni. D:))
    Nagyon kedves Éva!
    Minden jót Emerencia!

    VálaszTörlés
  5. Szép ajándék, gratulálok hozzá! A szalvétával kapcsolatban nagyon szép játékot lehetne indítani, most ahogy így belegondolok. Meglephetnénk egymást 4 - 5 különböző színű, mintájú szalvétával amit az étekek fotózásánál nagyon ügyesen fel lehetne használni :) A postaköltség sem lenne sok, mert a szalvéta könnyű.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök hogy meglepetést tudtam nektek szerezni! Ahogy írtam neked továbbra is gyűjtögetem és ha több összegyűlik elküldöm!

    VálaszTörlés
  7. Szalvetagyujto vagy??? Nem is tudtam...Mi is a hugom,kislanyom ,en...Van vagy 1700 on folul...Beszelunk es csereberelhetunk,ha van cserere valod.:)

    VálaszTörlés
  8. Megbeszeljuk a szalvetakat.;)

    Szep napot.:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...